Ubisoft: Chceme se ke hráčům dostat blíž
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft: Chceme se ke hráčům dostat blíž

Ubisoft: Chceme se ke hráčům dostat blíž

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2015 12:49 6
Reklama

Vliv společnosti Ubisoft ve Spojeném království roste, když po studiu Relfections vyrůstá v Newcastlu velké zákaznické centrum. Jeho šéfem se stal Stéphane Catherine, který se bude snažit plniti vizi své firmy - přibližovat se ke hráčům co nejblíž a poskytovat jim dostatečnou podporu.

Ve smyslu financí zažívá Ubisoft šťastné období a pohledem na čísla by nezasvěcení lidé mohli tvrdit, že je vše v naprostém pořádku. Pravdou však je, že veřejné mínění o francouzské firmě není valné a s dalšími přehmaty se stále zhoršuje. "V naší moderní době ubíhá čas mnohem rychleji, než jsem byl zvyklý," říká ředitel zákaznického centra. Dodává pak, že vnímá potřebu hráčů, dostat smysluplnou odpověď co nejrychleji, a bude se ji snažit naplnit. Výsledkem by podle jeho slov mělo být vzájemné sdílení vášně pro hry od firmy Ubisoft a radosti z jejich hraní.

Nové zákaznické centrum zaměstná do konce roku 2015 více než stovku lidí, kteří se budou starat o trhy v Evropě, Středním východu a Asii. Operovat by mělo v 11 jazycích, nicméně informaci o tom, zda mezi nimi bude i čeština, se nám zatím nepodařilo ověřit. Catherine si pak od integrace zákaznické podpory přímo do struktury Ubisoftu slibuje i fundovanější odpovědi a přímou kontrolu jednotlivých produktů. Díky ustanovení tohoto aparátu pak bude možné přistupovat ke hrám spíše jako ke službě, což je podle Ubisoftu trendem posledních několika let.

Zákaznické centrum bude navíc začleněno i do mechanismu betatestování her před jejich vydáním a bude fungovat jako svod všech konkrétních připomínek, žádostí i stížností, z čehož by měli ve finále prosperovat obě strany.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama