The Legend of Zelda pro Wii U letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Legend of Zelda pro Wii U letos nevyjde

The Legend of Zelda pro Wii U letos nevyjde

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 3. 2015 18:44 2
Reklama

Poměrně nešťastná zpráva postihla tento víkend všechny, kdo se těšili na další díl v sérii Legend of Zelda. Ohlášený titul pro konzoli Wii U s prozatím neznámým podtitulem totiž nestihne plánované letošní datum vydání a oželet ho budeme muset i na letošní E3. Vývojáři pro to však mají celkem kuriózní vysvětlení.

"Během posledních tří měsíců se náš vývojářský tým díky možnostem otevřeného světa v naší nové Zeldě setkal s několika novými skutečnostmi, které jsme si v předchozí fázi vývoje neuvědomili. Jakmile jsme se je pokusili přetavit v realitu přímo do hry, dostali jsme spoustu nových nápadů jak hru oživit a aktuálně to vypadá, že ještě překonáme mé už tak divoké představy," prohlásil Ejdži Aonuma, producent celé série, ve videu, které bylo zveřejněno na Facebooku a YouTube. 

"Cítím, že pokud bychom byli svázáni nějakým pevným datem, tak se do hry nedostane ani desetina z nově objeveného potenciálu. Velmi silně cítím, že bychom měli tyto nápady jednoduše vzít a dát je do hry, aby byla co možná nejlepší. Ať už to bude znamenat jakékoliv odklady." 

The Legend of Zelda Wii U jsme naposledy měli možnost vidět během The Game Awards minulý prosinec. Hra vypadala slibně, ale silně neinteraktivní ukázka nás příliš nepřesvědčila, ačkoliv se vývojáři pochopitelně snažili tvrdit opak. Absence nové Zeldy na nadcházející E3 je však docela velkým zklamáním, jakkoliv důvody autorů chápeme. Wii U tak ztráci na letošní rok jednu ze svých vlajkových lodí a bude se muset setsakramentsky snažit, aby se nadále nepachtilo pouze na třetí pozici co se "nových" konzolí týče. Tušíme představení nového Super Maria na E3...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama