Sci-fi RTS Etherium na sebe upozorňuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sci-fi RTS Etherium na sebe upozorňuje

Sci-fi RTS Etherium na sebe upozorňuje

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 3. 2015 08:29
Reklama

Rok válečných strategií pokračuje. Futuristická realtimovka Etherium, které nedávno vyšla na Steamu, láká ke koupi filmovým trailerem ukazujícím tři hratelné frakce v válečné vřavě.

Celá hra se točí ohledně vzácné suroviny Etherium. Pro lidi, nenasytné kolonialisty, kteří spoléhají na technologicky vyspělé, stealthové jednotky, je Etherium příslibem bohatství. Antari, fanatická mimozemská rasa, chce Etherium využít k dosažení dalšího stupně evoluce a schopnostem jako například jasnovidectví. Do bitvy se připojují robotičtí Vectidové, kteří vypadají jako by se Etherium samo spojilo s technologií.

Nicméně do hry vstupuje i další trojice nehratelných ras - nájezdníci, parazité a strážci - se kterými hráči mohou spolupracovat, nebo v horším případě válčit na další frontě. Společně se systémem dynamického počasí, který ve hře vytváří blizardy, písečné bouře a další nepředvídatelné situace, které můžete na bojišti využít ve svůj prospěch.

Hra obsahuje singleplayer i multiplayer a na Steamu má docela pozitivní ohlasy od hráčů, kteří se hrou už měli tu čest. Taky jste už Etherium hráli? Napište nám své dojmy do komentářů. Pokud ne, podívejte se na vysvětlující gameplay trailer, ve kterém uvidíte hru v pohybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama