Dokument o vývoji Broken Age je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokument o vývoji Broken Age je zdarma

Dokument o vývoji Broken Age je zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 3. 2015 13:47 2
Reklama

Součástí crowdfundingové kampaně hry Broken Age na Kickstarteru byl i příslib natočení dokumentu o jejím vývoji. Všichni, kdo přispěli požadovanou částkou, dostali přístup k jednotlivým epizodám a nutno uznat, že se jedná o velmi zdařilé dílo s mohutnou přidanou hdonotou. Nově je dostupné zcela zdarma a s příslibem dalších epizod, které budou vycházet až do vydání druhého aktu zmiňované adventury.

V porovnání s obyčejnými vývojářskými deníčky je zatím 10dílný dokument Double Fine Adventure! také pořádně dlouhý (epizody mají až 45minutovou stopáž) a rozhodně se v něm nešetří detaily ze zákulisí. Dojde i na vypjatější momenty a také chvíle, kdy se český hráč může cítit hrdý na domácí produkci. Jednou z her, kterou se Tim Schafer inspiroval, je totiž Machinarium od vývojářů z Amanita Design.

Pokud vás tedy otravují estrády a nekonečné seriály, které dnes večer zcela určitě zase poběží v televizi, udělejte si pohodlí a pusťte se do dokumentu. Upozorňujeme ale na nutnost vládnout anglickým jazykem - české titulky k dispozici nejsou, zájem o dokument by ale mohl díky nadšencům tento nedostatek napravit, stálo by to za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama