Zapojte se do diskuse v hPodu #476!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #476!

Zapojte se do diskuse v hPodu #476!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 3. 2015 16:44 18
Reklama

Další týden, další podcast! Tentokrát na to jdeme zostra a naším prvním tématem v hPodu #476 bude žena, která se nachází v naší fotce nahoře nad textem. Anita Sarkeesian a YouTuber PewDiePie se totiž nachází v žebříku časopisu Time. Co my na to? Dozvíte se už zítra.

Hrou, která otřásla naší redakcí tento týden suverénně nejvíc, je Bloodborne. Nikdo z nás ji sice nehrál, ale o tom se ani bavit nebudeme. Vojta a Jirka totiž nemají s hrami od From Software žádné zkušenosti. Povede se nám je se Zdeňkem přesvědčit, aby svou PS4 pokřtili touto hrou? Tématem rozhodně bude i tak trochu nečekané oznámení Halo Online, které se ovšem bude hrát pouze v Rusku. Co řekneme na tohle? To byste chtěli vědět!

Popovídáme si také o třech epizodách různorodých sérií - Tales from the Borderlands, Game of Thrones a Life is Strange. Tři lidé, tři názory, tři hry, o všech si pokecáme. A na závěr takové jemně ožehavé téma. Včera byly odhaleny hry v nabídce Games with Gold, na PS Plus pro tento měsíc stále čekáme. Hrajeme ale tyhle "hry zdarma" my? Aktivujeme si je a pak je necháváme netknuté na disku? Rozebereme všecko!

Dotazy nám pište buď do diskuse pod tuto novinku, případně je posílejte na klasickou adresu podcast@hrej.cz. Budeme se na ně těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama