Update přidal do The Sims 4 sklepy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update přidal do The Sims 4 sklepy

Update přidal do The Sims 4 sklepy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 3. 2015 09:23 6
Reklama

Rozjet si svoji rakouskou romanci může s nejnovější aktualizací každý hráč The Sims, neboť v přípravách na rozšíření Hurá do práce! se ve hře objevila možnost postavit si vlastní sklep. Hurá do sklepa!

Sklepy fungují v podstatě jako v předchozích dílech, jedná se o místnosti pod zemí a lze je kombinovat v bazény, takže vaše sny o lidském akváriu konečně budou splněny. Sklepy mohou sahat až dvě patra hluboko a nemusejí mít strop, takže od teď si lze stavět podzemní příbytky v otevřených dírách.

Rozšíření Hurá do práce! vychází už příští týden a včera obdržela druhý oficiální trailer lákající ke koupi. DLC Simíkům otevře čtyři nové kariéry, ve kterých je budou moci hráči aktivně ovládat a trávit s nimi celý den v práci. Jako detektiv, doktor, vědec či podnikatel se Simíci dostanou k novým předmětům, interakcím a možnostem. A také si budete moci postavit vězení ve sklepě. Ano, fakt to v tom traileru řekli.

Český trailer můžete najít tady, ale nepříjemně píská, tak bacha na uši.

Kromě toho minulý týden EA vydali tři filmečky parodující filmové trailery. Buddy cop film Policistka a lama, sci-fi thriller Sul Sul a romatický muzikál Nehybný život. Mrkněte na ně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama