Podívejte se na vylepšený Half-Life 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na vylepšený Half-Life 2

Podívejte se na vylepšený Half-Life 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 3. 2015 10:06 11
Reklama

Jedenáct let stará hra se dočká zřejmě posledního face-liftu v jednoduše nazvaném komunitním modu Half-Life 2: Update. Pečlivá práce jednoho člověka se na Steamu zpřístupní zítra a pokud máte hru rádi, určitě si ji nezapomeňte stáhnout.

Update opravuje spoustu malých i větších bugů, ale především přidává spoustu nových grafických efektů. Nové částicové efekty, včetně předělané mlhy a páry hře dodávají atmosféru, detailnější stíny, vylepšené světelné efekty a efekty vody a vodní hladiny pak zakrývají zub času. Bystří hráči si pak všimnou nových skyboxů a předmětů vizuálně rozšiřující herní svět.

Kromě toho se ve hře objeví i komunitní komentář namluvený známými zahraničními YouTubery a Rossem Scottem, vnitřním Gordonovým hlasem z Freeman's Mind. Komentář obsahuje spoustu zajímavostí ohledně návrhu hry a historek z vývoje, které HL nerdi nejspíš už budou znát, ale ostatní je jistě ocení.

Podívejte se do galerie na fotky z updatu nebo na porovnání původní a updatované verze a zítra ze Steamu stahujte. Ostatně, alespoň máme důvod proč se do hry opět ponořit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama