Halo se vrací na PC. Jako F2P online akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo se vrací na PC. Jako F2P online akce

Halo se vrací na PC. Jako F2P online akce

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 3. 2015 19:27 4
Reklama

Halo Online je nová free-to-play akce, která se spustí už na jaře. Podobně jako Call of Duty Online nebo Borderlands Online si na ni ovšem musíte, přinejmenším prozatím, nechat zajít chuť. Vyjde totiž jen v Rusku.

Titul, na němž pod patronátem 343 Industries pracuje tým Saber Interactive (pomáhal už s remastery Halo: Combat Evolved Anniversary a Halo: The Master Chief Collection), má prý běžet plynule i na lowendových počítačích a pohání jej modifikovaný engine použitý v Halo 3 z roku 2007. Očividně tak nejde o slavný návrat videoherní ikony na PC ve velkém stylu, jak mnozí doufali.

Halo Online se odehrává po událostech třetího dílu, nemá obsahovat žádnou příběhovou kampaň a v multiplayeru se bude podle prvních informací utkávat 4 až 16 hráčů. Vše se bude točit okolo tajné vesmírné stanice Anvil, kde cvičí jednotky Spartanů a zkoušejí nové technologie.

Hru vydá a bude provozovat společnost Innova Systems. Uzavřený beta test má odstartovat co nevidět, ale na konzole Xbox 360 ani Xbox One se prý novinka rozhodně nechystá. Autoři nevyloučili, že by se čistě teoreticky mohlo Halo Online v budoucnu podívat i za hranice Ruska, ale nic konkrétního v tuto chvíli neslíbili. A určitě by to nebylo ve stávající podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama