Master Chief schytal zásah doprostřed čela
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Master Chief schytal zásah doprostřed čela

Master Chief schytal zásah doprostřed čela

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 3. 2015 13:47 9
Reklama

Rob Semsey, který pracuje v divizi Xbox coby PR manažer, sdílel na svůj Twitter odkaz vedoucí k odpočtu, souvisejícím s pátým dílem série Halo 5. Kulka s nápisem zrádce navíc předznamenává, kam se s největší pravděpodobností bude ubírat příběh hry.

NOVÝ TEASER

Už jenom jedenáct hodin zbývá do chvíle, než se tajemné počítadlo zastaví a Microsoft zvyšuje očekávání krátkým videem. Nikoho už po předchozích spekulacích nepřekvapí, že kulka, vystřelená z odstřelovací pušky, je skutečně určena pro Master Chiefa a jak vidno v závěru, svůj cíl si najde. Snaží se nám tím vývojáři naznačit, že Master Chief už nikdy nebude takový, jak si ho pamatujeme a všechny předchozí díly byly jednou velkou konspirací? Dvě hodiny po dnešní půlnoci už budeme chytřejší...

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Chcete-li být u toho, až časovač doběhne do konce, nastavte si budík na pondělní druhou hodinu ranní, vždycky je zkrátka milé, když američtí vývojáři myslí také na zbytek světa… Pokud se navíc ptáte, co bude k vidění, jednoduše vám nemůžeme sloužit, obvyklá praxe ale velí těšit se přinejmenším na video, které by mohlo konečně poodhalit roušku tajemství ohledně toho, za koho a za jakých podmínek budeme hrát.

Zmiňovaný nápis – zrádce – naznačuje, že Master Chief skutečně sběhnul a postavil se proti UNSC. Znamená to ale, že mu přeskočilo v hlavě a stane se klasickým rozpolceným hrdinou, anebo se z UNSC vyklubala sebranka zlých lidí, kteří kolaborují ve velkém a plánují zničit lidstvo?

Jsou to divoké úvahy, mnohem divočejší ale mají někteří fanoušci, kteří si náznak zrady vykládají tak, že Halo 5 po předchozích dílech opět vyjde na PC. S podporou DirectX 12 a pochopitelnou exkluzivitou pro Windows 10! No, raději toho nechme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama