Dontnod pracuje na Remember Me 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dontnod pracuje na Remember Me 2

Dontnod pracuje na Remember Me 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 3. 2015 13:00 3
Reklama

Francouzští vývojáři ze studia Dontnod se po povedené, leč nedoceněné hře Remember Me přihlásili s epizodickou adventurou Life is Strange. Pozitivní přijetí nové hry však neznamená, že by od této chvíle vývojáři zanevřeli na jakoukoliv jinou práci, podle nových informací už pokročili s vývojem Remember Me 2 a čekají na schválení od vydavatele.

Ředitel studia Jean-Maxime Moris uvedl, že již existuje scénář, který prošel revizí a je v podstatě připraven na to, až se ho někdo ujme. Rozhodnutí ale v tuto chvíli leží na Capcomu, který bude muset pro případné pokračování Remember Me pečlivě vážit všechna pro a proti. Jak už bylo uvedeno v úvodu, první díl přišel s neotřelými herními mechanismy i stylizaci, před velmi nízkými prodeji ale není radno zavírat oči. Hra totiž dokázala prodat po celém světě pouze půl milionu fyzických kopií a odhadované prodeje digitálních verzí rovněž nevyznívají pozitivně.

Vývojáři z Dontnodu tedy musí upevnit svojí pozici skrze zmiňovanou adventuru Life is Strange, pro kterou už také chystají pokračování. Podle Morise je všechno zatím v plenkách a v popředí zájmu stojí dokončení první sezóny, nezastírá však, že by rád pracoval na Life is Strange po delší dobu, než je pouhých pět epizod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama