Leonarda Nimoye už připomínají sochy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leonarda Nimoye už připomínají sochy

Leonarda Nimoye už připomínají sochy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2015 12:55 1
Reklama

Vývojáři z týmu Cryptic Studios dodrželi slovo a týden po úmrtí představitele pana Spocka vztyčili na jeho počest dvojici soch v MMO Star Trek Online.

Sochy velvyslance Spocka najdou hráči na Vulkánu a Novém Romulu, přičemž prvně jmenovaná se nachází na místě fontány, u níž se před týdnem začali fanoušci seriálu a hry spontánně scházet, aby tu v tichosti uctili památku svého oblíbeného herce.

Na Vulkánu doprovází památník tradiční vulkánský pozdrav “Žijte dlouho a blaze”, zatímco na Romulu je to Spockův slavný výrok “Potřeby většiny převažují nad potřebami menšiny”. Při té příležitosti se ale autoři hry rozhodli vzpomenout i další osobnosti, které se zasloužily o popularitu Star Treku.

Zavzpomínat tak mohou hráči u zvláštní plakety nejen na Leonarda Nimoye, ale také na Majel Barret, která hrála Christine Chapelovou, Lwaxanu Troi a propůjčila rovněž hlas počítačům ve Star Treku. A připomenou si i Jamese Doohana (šéfinženýr Montgomery Scott), DeForesta Kelleyho (Dr. Leonard McCoy) a v neposlední řadě samotného stvořitele Star Treku Gene Roddenberryho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama