Humble Bundle ve znamení černobílé
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle ve znamení černobílé

Humble Bundle ve znamení černobílé

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2015 07:30 2
Reklama

Černá a bílá vládnou nejnovější nabídce titulů v rámci akce Humble Weekly Bundle. Ideální temná kombinace na závěr pošmourné zimy.

Pokud zaplatíte libovolnou částku, vyfasujete trojici titulů. Ceněná logická hra The Bridge je k dispozici pro PC, Mac i Linux ve verzi na Steamu i DRM-free. Navíc k ní obdržíte také soundtrack. Další logická hříčka se jmenuje Closure a i ona sbírala pěkná hodnocení. Vyzkoušet ji můžete na PC, Macu i Linuxu a opět funguje na Steamu a rovněž jako DRM-free. Poslední z trojice titulů, které nejsou omezené výší vaší platby, je Dominique Pamplemousse. I ten funguje na Steamu a také jako DRM-free, není ovšem k dispozici verze pro Llinux, jen PC a Mac. Navíc ale obdržíte soundtrack a jeho notový zápis.

Pokud zaplatíte víc, než je průměr (v tuto chvíli 4,23 dolaru), odemknou se vám i hry NaissanceE, Betrayer a Oquonie. First person explorativní titul NaissanceE ale funguje jen na Windows, stejně jako hororová akční adventura Betrayer a logická hra Oquonie. Poslední jmenovanou si nemůžete aktivovat na Steamu a naopak Betrayer nenabízí DRM-free verzi. Oquonie na druhou stranu obsahuje alespoň soundtrack.

A konečně pokud zaplatíte 10 dolarů a více, získáte přístup i k pěkně hodnocenému psychologickému hororu Neverending Nightmares, který je inspirovaný skutečným soubojem hlavního designéra hry s depresemi a obsedantně kompulzivní poruchou. Tento bonbónek je k dispozici na všechny tři platformy, na Steamu i jako DRM-free.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama