Zapojte se do diskuse v hPodu #473
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #473

Zapojte se do diskuse v hPodu #473

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 3. 2015 17:00 12
Reklama

Výjimečně ve čtvrtek budeme natáčet hPod s pořadovým číslem 473 a stejně jako v případě předchozích dílů bychom vás rádi zapojili do naší debaty. Nad mikrofonem se budou hrbit obvyklí podezřelí - Jarda, Vojta, Jirka a Zdeněk. A za vaši oblíbenou hodinku a půl stihneme probrat následující témata.

Z právě probíhající výstavy GDC nás zaujal souboj trojice herních enginů - Unity, Unreal Engine a Source 2. Který to vyhrál u nás? A proč? Možná napoví i další téma, které si vezme pod palec zejména Jirka a vyzná se ze svojí lásky k novému Unreal Tournamentu. Rovněž z GDC bude i další téma, točící se kolem zařízení Shield a Steam Link. Které z nich bychom si pořídili sami domů? A chce se nám (vám) vůbec hrát hry na něčem takovém? Vzhledem k tomu, že u nás redakci začala solidně frčet aplikace SimCity Build It, probereme i naše nejoblíbenější mobilní hry a prozradíme vám, kdo má největší...město. A závěrečné téma bude spíše pro odlehčení, neboť máme v redakci nový přírůstek - fukar vodních par (alespoň já si myslím, že se tak určitě jmenuje). Jaké zajímavé gadgety máme doma my? A jakých jsme se rádi zbavili?

Řeč ale přijde i na patnáctileté jubileum konzole PlayStation 2, zklamání z neoznámení Half-Life 3 třetího třetí ve tři odpoledne a slintání nad sběratelkou Metal Gear Solid V: Phantom Pain. Máte co říct k některému z našich témat? Nebo ke všem? Šup s názorem do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama