Thriller Oxenfree sází na temnou atmosféru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thriller Oxenfree sází na temnou atmosféru

Thriller Oxenfree sází na temnou atmosféru

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 3. 2015 12:11 2
Reklama

Studio Night School bylo založeno v minulém roce bývalými zaměstnanci firem Telltale Games a Disney, aby skloubili své zkušenosti a za krátkou dobu mohli představit svoji prvotinu. Stalo se tak v rámci konference GDC a jak už prozrazuje nadpis - půjde o teenagerský thriller Oxenfree.

Vývojáři si ze svých předchozích zaměstnání berou jisté návyky, proto asi nikoho nepřekvapí, že debutový trailer představuje košaté dialogy a hlubší vyprávění děje, na který bude Oxenfree orientován. Zajímavé je nicméně zpracování, které v tomto případě sází na minimalistickou grafiku a plošinovkový pohled zboku. Vývojáři nicméně dobře pracují se světlem a zvukovými efekty, kterým sekunduje i poměrně netradičně zvolený soundtrack.

Ačkoliv ve výsledku nepůjde o hru, která by si pro sebe dokázala urvat přední stránky herních magazínů a prominentní místa webů, mohla by příjemně překvapit. Její vydání je naplánováno na letošní rok, zatím se ale nemluví o platformách ani případném rozsekání na epizody, jak je poslední dobou u adventur zvykem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama