Beta StarCraft 2: LotV na konci března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta StarCraft 2: LotV na konci března

Beta StarCraft 2: LotV na konci března

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 3. 2015 16:58 2
Reklama

Jsou to už bezmála dva roky, co se StarCraft 2 dočkal rozšíření Heart of the Swarm. Ukončení trilogie je v nedohlednu, ale beta třetího dílu Legacy of the Void by se měla objevit někdy v této polovině roku. Server The Daily Dot přišel s vlastní zprávou, že Blizzard údajně betu plánuje spustit už na konci března.

Jejich zdroje prozradili, že Blizzard nedávno nabídl několika vybraným herním organizacím klíče do bety. Jeden ze zdrojů pak potvrdil, že naposledy klíče od Blizzardu přišly zhruba tři týdny poté. Letmé zkontrolování kalendáře by pak začátek bety posadilo na konec března, případně začátek dubna.

Další zdroj zhodnotil odhadnuté datum jako logické. První sezóna světového turnaje ve StarCraftu 2 WCS bude tou dobou u konce a hráči tak by mohli mít čas streamovat hraní bety a vybudovat Blizzardu hype. Beta je prý jinak na spadnutí, zbývá dořešit vybalancování několika jednotek.

Nejmenovaný zdroj dodal, že je pravděpodobné, že beta Legacy of the Void proběhne podobným stylem jako u HotS. Tedy nejprve pouze pro profesionální hráče, tisk a pár vybraných hráčů na základě konfigurace jejich PC. Ppostupně pak poroste číslo pozvaných hráčů, až se beta prakticky otevře.

Samostatné rozšíření Legacy of the Void uzavře příběh StarCraftu 2. Singleplayerová kampaň se bude soustředit na Protosse, především na templáře Artanise. Scénárista hry Chris Metzen příběh LotV přirovnal ke komiksu/filmu 300, kdy malá skupinka čelí mocné převaze v nerovném souboji. Multiplayerová část pak přinese nové jednotky a změny do kompetitivní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama