Příval krys v novém Warhammeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příval krys v novém Warhammeru

Příval krys v novém Warhammeru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 3. 2015 14:10 1
Reklama

Po středověké multiplayerové rubačce War of the Vikings (a War of the Roses) se švédský tým vrhá na svět Warhammeru. Ve hře Warhammer: End Times - Vermintide se na sklonku věku smrtelníků čtyři hráči ve spolupráci spojí proti armádě krysích lidí Skavenů, kteří zaútočili na město Ubersreik na příkaz svého boha Rohaté krysy.

Tvůrci v žertu říkají, že jejich hra je vlastně takové Left 4 Dead: Warhammer. O napětí se bude starat AI director, úrovně završí velké finále a také bychom měli potkat několik "zvláštních" krys - alternativy k speciálním zombiím z L4D - obřího Rat Ogre, Ratling Gunnera s velkým rotačním kulometem nebo lstivého Packmastera, který dokáže svým hákem chytnout hráče a odvést ho od skupiny. First person kooperační akce také nabídne pět různých hratelných tříd a možnost zahrát si se starými zbraněmi jako meč, dýky, kladivo či luk s šípy, ale někteří hrdinové budou disponovat i magií či pistolemi.

Pro studio Fatshark se jedná o zatím největší hru vůbec. Chtějí svoji hrou navodit pocit jako když Společenstvo prsteno procházelo Morií - pobíjení spousty malých nepřátel hráče potěší, ale čas od času se objeví něco příliš velkého, aby z toho všichni odešli bez újmy. Třeba takoví Stormvermin Patrol, elitní krysí vojenská jednotka, které je lepší se vyhnout než se pustit s nimi do konfliktu. Možná je v těchto situacích lepší obětovat jednoho člena týmu, aby se zbytek mohl zachránit (Fly, you fools!)...

Warhammer: End Times - Vermintide vyjde v průběhu tohoto roku na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama