Velké tituly si chystají mobilní doprovod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velké tituly si chystají mobilní doprovod

Velké tituly si chystají mobilní doprovod

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 3. 2015 16:33 2
Reklama

Arkham Knight, Mortal Kombat X a Game of Thrones patří mezi několik značek vlastněných společností Warner Bros., které v blízké budoucnosti dostanou doprovodné mobilní hry.

Mortal Kombat X pro mobily bude kombinovat bojovku s karetní hrou. Hráči budou moci hrát za oblíbené postavy, provádět efektní útočná komba a krvavé fatality. Při propojení s velkou verzí MK X se pak mohou těšit na bonusový obsah pro každou z verzí.

Pod značkou Game of Thrones se chystá mobilní válečná strategie vycházející z televizního seriálu. Hráči budou muset využít svých vojevůdcovských i diplomatických dovedností, aby udrželi svůj mocenský vliv ve Westerosu. Skutečný název hry bude zveřejněn později.

Batman: Arkham Underworld bude spin-off pro zařízení s iOS, ve kterém se vtělíme do role gothamského padoucha. Založíme si vlastní doupě, najmeme armádu kriminálníků a společně se známými postavami jako Riddler, Harley Quinn nebo Killer Croc se pokusíme přivést na dno samotného Batmana. Nyní se lze už přihlásit do bety.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham bude port skládačkové hopsačky pro iOS, ve kterém se Batman (a spol.) střetává z intergalaktickou hrozbou v podobě Brainiaca.

DC Comics Legends bude mobilní RPG, ve kterém si budeme vytvářet skupinky hrdinů a padouchů, sbírat nové členy do party a utkávat se s dalšími superhrdinskými tými.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama