Březnové PS Plus hry zdarma oficiálně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březnové PS Plus hry zdarma oficiálně

Březnové PS Plus hry zdarma oficiálně

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 3. 2015 21:02 9
Reklama

Pouhý den před rotací bezplatně dostupných her v rámci programu PS Plus zástupci Sony konečně odhalují březnový seznam. Důvodů, proč se se zveřejněním čekalo až do posledního možného okamžiku, může být hodně, bohužel k nim ale nemůžeme připočíst naději, že by Sony na březen přichystala něco opravdu velkého.

Pokud vlastníte PlayStation 4, čekají na vás Valiant Hearts spolu s Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n Tasty, což sice nejsou špatné hry, ale vzhledem k nejrůznějším akcím už byly dříve k dispozici takřka za hubičku. Na své si ale na druhou stranu přijdou majitelé PlayStation 3, které vedle netradiční Papo & Yo čeká vynikající Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.

Co se týče handheldového hraní, nabídku zakončuje špionážní plošinovka CounterSpy a jen měsíc starý OlliOlli 2: Welcome to Olliwood. Pro obě zmiňované hry navíc platí, že si je můžete zahrát i na velkých konzolích – CounterSpy na PS3 i PS4, resp. OlliOlli 2 na PS4. V případě Crimes & Punishments se bezplatný cross-buy na PS4 bohužel využít nedá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama