Takhle měl vypadat DJ Hero: After Party
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle měl vypadat DJ Hero: After Party

Takhle měl vypadat DJ Hero: After Party

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2015 16:29
Reklama

Když se v posledních dech živě spekuluje o comebacku hudebních her v podobě pokračování sérií Rock Band i Guitar Hero, není bez zajímavosti, že dnes vyplavala na povrch informace o jedné příbuzné zrušené hře.

Britský tým Zoë Mode, dceřiná firma Kuju Entertainment, v roce 2009 pracoval na spin-offu DJ Hero s podtitulem After Party pro Xbox 360, PlayStation 3 a Wii. Dva regulérní díly patřily mezi to lepší, co se na mánii okolo hudebních her nabalilo, a sbíraly slušná hodnocení. Zrušená bokovka to ale očividně tak daleko dotáhnout neměla.

Designér studia Leading Light Christian Bravery byl pověřen, aby přišel s novou vizí, jak má hra vypadat. V každém případě měla více cílit na casual hráče a na rozdíl od originálu nebýt tak náročná na ovládání pro náhodné kolemjdoucí.

Jak už název hry napovídá, akce se tentokrát měla přesunout z klasických klubů na ještě méně formální místa. Coby talentovaný DJ byste tak mixovali během party na lodi, v luxusním ostrovním letovisku nebo dokonce na svatbě zámožného páru.

Během pár měsíců se však majitel práv, čili vydavatel Activision, rozhodl, že dá přednost jiné vizi než After Party. Z projektu tak nakonec úplně sešlo. Některé z nápadů se ale měly později objevit v regulérním pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama