Sublevel Zero chce navázat na Descent
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sublevel Zero chce navázat na Descent

Sublevel Zero chce navázat na Descent

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 3. 2015 11:09 1
Reklama

Stýská se vám po Descentu? Tuhle kultovní sérii stříleček, která v polovině 90. let směle konkurovala doomovkám i vesmírným simulátorům, slibují opakovaně vzkřísit a navázat na její kouzlo mnohé týmy. Teď je tu další kandidát.

Sublevel Zero od Sigtrap Games se hrdě hlásí k dědictví oslavovaných klasik. “Hra je inspirovaná našimi oblíbenými hrami, které nás kdysi formovaly, jako Descent nebo Forsaken,” prohlásil designér Luke Thompson.

Coby pilot usazený v malé obratné lodi se budete proplétat náhodně vygenerovaným labyrintem šachet a tunelů, řešit hádanky, sbírat artefakty a pochopitelně také bojovat s nepřáteli. Samotní vývojáři tvrdí, že vás čeká tvrdý souboj o přežití. Munice bude málo a uspějete pouze v případě, že ke každému střetu s protivníkem přistoupíte s rozvahou.

K pocitu neustálého ohrožení bude bezesporu přispívat i systém permadeath, čili žádné životy, žádné sejvy. Přežijí jen ti nejšikovnější. Autoři počítají i s výrobou a úpravou vlastních zbraní nebo podporou technologie Oculus Rift. Stylizace zdejšího světa může leckomu připomenout Minecraft, hudba zase Trona. V každém případě se zdá, že se máme na co těšit.

Slibná novinka má vyjít už v létě na PC, Macu a Linuxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama