Underworld Ascendant vybral dost peněz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Underworld Ascendant vybral dost peněz

Underworld Ascendant vybral dost peněz

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 2. 2015 15:48
Reklama

Duchovní nástupce hry Ultima Underworld už na Kickstarteru pokořil cílovou hranici 600 tisíc dolarů, a podařilo se jej tak úspěšně zafinancovat. V tuto chvíli je Underworld Ascendant od týmu OtherSide Entertainment na metě 625 tisíc a do konce kampaně stále zbývá pět dní.

Underworld Ascendant se na Kickstarteru objevil zkraje února a za projektem stojí veterán herního designu Paul Neurath, který se podílel na hrách jako Thief, System Shock nebo původních dvou dílech Ultimy Underworld.

Novinka tak uspěla u fanoušků už podruhé v krátké době. Že je o projekt zájem, dokládá totiž i skutečnost, že Underworld Ascendant dostal během února od komunity zelenou v rámci projektu Steam Greenlight. Titul prošel tímto sítem za jediný týden.

V souvislosti s úspěchem na Kickstarteru si autoři vytyčili i nové cíle. Pakliže dosáhnou alespoň na 650 tisíc dolarů, což lze v tuto chvíli považovat v podstatě za hotovou věc, slibují přidat novou oblast. Za dalších 50 tisíc navíc slibují prequel ve formě novely, za 750 tisíc pak novou rasu ještěřích lidí a tak dále.

Vedle PC chtějí vývojáři uvést svou novodobou klasiku i na Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama