Kerbal Space nabídne tisk 3D modelů lodí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kerbal Space nabídne tisk 3D modelů lodí

Kerbal Space nabídne tisk 3D modelů lodí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 2. 2015 20:51 3
Reklama

Jako startup vznikla v červenci loňského roku společnost Eucl3D, která se – podobně jako celá řada dalších – snaží využít narůstající popularity 3D tiskáren. Spojit možnosti 3D tisku s hrami se nabízí takřka automaticky, bez podpory vydavatelů, resp. samotných her, by to ale nešlo.

Díky popularitě Kerbal Space Program se však nyní o Eucl3D začíná mluvit hlasitěji, neboť již brzy v rámci nově navázaného partnerství bude možné nechat si vytisknout vaší loď a postavit si ji do vitrínky.

Firma eucl3D přijímá modely, které využívají základní (vanilla) assety hry a podle AMA, které proběhlo na Redditu, se bude cena základního vytištěného modelu pohybovat kolem sta dolarů. Samotný proces předání modelu k tisku je poměrně složitý, i proto počítají lidé z Eucl3D s pozdějí in-game možností jednoduše odeslat vaší lodičku do tiskárny přímo z menu hry.

Z pohledu českého hráče je zatím problémem nemožnost nechat si hotový model zaslat do Evropy, zástupci Eucl3D však slibují, že chtějí rozšířit svůj záběr i mimo USA a nemělo by to údajně trvat příliš dlouho. Poštovné by rádi zachovali bezplatné, resp. zahrnuté přímo do ceny lodi.

Líbí se vám podobná nabídka a vy – hráči KSP – využili byste ji pro své výtvory?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama