Brutality se vrací do série Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brutality se vrací do série Mortal Kombat

Brutality se vrací do série Mortal Kombat

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 2. 2015 13:59 4
Reklama

Vývojáři z NetherRealm mají v posledních dnech plné ruce práce. S blížícím se vydáním Mortal Kombat X zahrnují hráče a fanoušky celou řadou zajímavých informací, ke kterým dnes můžeme přičíst návrat Brutalit - krvavých komb, které vašeho soupeře ve všech smyslech slova zničí.

Brutality se naposledy objevily v Mortal Kombat Trilogy na Nintendu 64 a hráči je často zaměňují za fatality zahrávané po výzvě Finish Him po konci souboje. Brutality jsou veskrze tradiční komba, která můžete provést během boje a vývojáři slibují, že budou dostupnější, než tomu bylo v minulosti. Nepředstavujte si však, že k Brutalitě budete moci přistoupit jen namačkáním správného sledu tlačítek - pro aktivaci budou muset být konkrétní podmínky, pravděpodobně odlišné pro každou postavu.

Celkový počet Brutalit by měl přesáhnout číslovku sto, což znamená, že všichni bojovníci budou mít k dispozici více než jednu. Na některé z nich se můžete podívat buďto v záznamu Kombat Kastu, který vývojáři vysílají na Twitchi, anebo přímo ve videu pod zprávou. Mlaskavé zvuky a potoky krve obsaženy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama