Vyřešte vraždy jako detektiv v The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyřešte vraždy jako detektiv v The Sims 4

Vyřešte vraždy jako detektiv v The Sims 4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 2. 2015 10:51 2
Reklama

Policejní kariéra není pro sérii žádná novinka, ale dle traileru máme důvod proč se na rozšíření Hurá do práce těšit. Jestli vás práce doktora nezaujala, pak možná oceníte možnost se obléknout do uniformy a jít řešit zapeklité případy... Třeba jak může mít detektivka z traileru při náročné práci tak perfektní účes?

OK, zklidníme napětí. Nové herní prvky v traileru vypadají docela zajímavě a rozhodně zábavněji než byla nakonec  detektivní kariéra v The Sims 3. Nejprve se nám na pracovní stůl dostane případ, do kterého je třeba se pustit. To znamená vyjet na místo činu, prozkoumat ho, vyslechnout svědky a posbírat důkazy. Vypadá to trochu jako systém úkolů z TS3: Cestovní horečka, snad jen vylepšený a bohatější.

S dostatkem důkazů pak vyjedeme za podezřelým, na které čeká výslech na policejní stanici, kde jim můžeme posvítit do obličeje a hrát si na hodnýho a zlýho poldu, získat tak přiznání a konečně je hodit do vězení.

Docela by mě zajímalo, zda případy budou propojené příběhem a zda nás zavedou do různých lokací a přinesou různé typy aktivit. Je to pravděpodobné, protože si nedokážů představit, že bychom řešili pořád to stejné schéma případu, zatímco stoupáme po kariérním žebříčku.

První rozšíření The Sims 4: Hurá do práce vyjde v dubnu na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama