Rychlé a zběsilé DLC zdarma do Horizon 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rychlé a zběsilé DLC zdarma do Horizon 2

Rychlé a zběsilé DLC zdarma do Horizon 2

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 2. 2015 16:05 2
Reklama

Závody Forza Horizon 2 se dočkají druhého velkého rozšíření, které bude přímo spojené s filmovou sérii Rychle a zběsile. "Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious", jak zní celý název DLC, by mělo nabídnout krátkou příběhovou linii, která se bude odehrávat před dějem sedmého dílu filmu. Ten přijde do kin 3. dubna.

DLC samotné se na Xbox Live zpřístupní 27. března a zůstane zcela zdarma až do desátého dubna. Pokud Xbox One a Forzu Horizon 2 teprve plánujete, tak radíme si zřídit účet na webové stránce Xbox Live, DLC aktivovat a pak si ho pouze stáhnout do konzole. Po desátém dubnu se u něj totiž objeví cenovka deseti dolarů.

Veledůležitá informace - rozšíření nebude vyžadovat FH2 a bude samostatně spustitelné. Na svědomí ho mají lidé ve studiu Turn 10, přičemž vývojáři z Playground Games (původní tvůrci FH2) se nyní pravděpodobně soustředí na další velké rozšíření závodů, které jsme v naší anketě Invaze vyhlásili jako druhou nejlepší hru roku.

A o co konkrétně v rozšíření půjde? Po celé Francii budou rozesety ty nejlepší káry z filmu, které budete shánět pro postavu Chrise Bridgese aka Ludacrise. Těšit se můžeme na takové káry jako Plymouth Barracuda z roku 1970 nebo na letošní model Dodge Charger. Těšíme se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama