Soutěž o sošku a hry The Order: 1886
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěž o sošku a hry The Order: 1886

Soutěž o sošku a hry The Order: 1886

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 2. 2015 14:25 7
Reklama

Vydání hry The Order: 1886 se kvapem blíží - už v pátek bude hra v prodeji - a při té příležitosti jsme pro vás uspořádali ve spolupráci s českou pobočkou Sony soutěž o exkluzivní sošku, speciální balení The Order: 1886 a trička s motivem hry.

Nicméně vzhledem k tomu, o jak stylizovanou záležitost se jedná, získat zmiňované ceny nebude tak prosté. Vaším úkolem je zapojit kreativitu, smysl pro historický detail a samozřejmě také dostatečnou míru nápaditosti, abyste mezi ostatními soutěžícími uspěli.

SOUTĚŽ S THE ORDER: 1886

1. místo: Soška The Order: 1886 + Press pack se hrou + tričko
2. místo: Press pack se hrou + tričko
3. místo: Press pack se hrou
4. místo: tričko

Soutěž o sošku a hry The Order: 1886
i Zdroj: Hrej.cz

CO MUSÍM UDĚLAT, ABYCH VYHRÁL?

Abyste mohli v soutěži uspět, máte na první pohled docela jednoduchý úkol - ZASLAT NÁM POZDRAV, JAKÝ BY MOHL PŘIJÍT Z VIKTORIÁNSKÉHO LONDÝNA! Pokud se však nad zadáním soutěže zamyslíte, vyvstává na povrch spoustu věcí, které byste měli ve vašem zájmu ctít. Nezapomeňte, že se bavíme o období historicky spjatém s královnou Viktorií, která v Anglii vládla v letech 1837 až 1901. Neexistoval internet, lidé ve svých dopisech používali jiný font, psali je na trochu odlišný papír, než jaký používáme dnes, poštu doručovaly poštovní dostavníky... Je toho opravdu hodně a záležet bude na každém detailu. Jak soutěž pojmete, je zcela na vás, hodnotit budeme zejména autenticitu, nápad a v neposlední řadě také zpracování, rukavici stačí jenom sebrat ze země.

DO KDY SOUTĚŽ PROBÍHÁ?

Soutěž zahajujeme dnešním dnem a dáme vám dostatek prostoru k tomu, abyste se mohli nad pozdravem z Londýna vyřádit. Všechny soutěžní příspěvky budeme přijímat na adrese Burda Praha - redakce Hrej.cz, Přemyslovská 43, 130 00, Praha 3 až do 2. března 2015, aby pak mohla v následujícím týdnu zasednout redakční rada a soutěž vyhodnotit. V každém případě ale nezapomeňte, třeba i odděleně, uvést svoji zpětnou poštovní adresu, abychom vám mohli v případě výhry odeslat cenu. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama