Medieval Engineers na Steamu od 19. 2.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Medieval Engineers na Steamu od 19. 2.

Medieval Engineers na Steamu od 19. 2.

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 1. 2015 10:49 4
Reklama

Na začátku roku oznámili vývojáři z českého studio Keen Software House novou hru - Medieval Engineers - a slíbili ji zpřístupnit co nejdříve v rámci Early access programu na Steamu. Podle nového vyjádření se hráči dočkají už 19. února a už nyní mohou prozkoumávat patřičnou stránku na Steamuu.

K této příležitosti byl uvolněn i nový trailer, na kterém je možné sledovat propracovanost destrukcí. Hra je sice v rané fázi vývoje, už nyní je ale fyzikální model velkým příslibem. Můžeme sice kritizeovat, že ze zdí neodletují jednotlivé kameny, ale celé bloky, i tak je ale vidět, kam vývojáře z KSH dovedly zkušenosti s vývoje Space Engineers.

S povděkem kvitujeme i fakt, že to nebudou jen obléhací stroje, které budou hrozbou pro to, co hráči vybudují. Pokud si totiž nebudou dávat pozor už během stavební fáze, může se velmi rychle stát, že přetíží určitou část stavby a ta se pod jejich rukama odporoučí k zemi.

Bez ohledu na to, že jde o česko-slovenský projekt, rozhodně jej budeme i nadále pečlivě sledovat. Přidáte se k nám? A jak se vám líbí to, co KHS zatím prezentují?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama