Nové Nintendo 3DS dorazilo do redakce!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Nintendo 3DS dorazilo do redakce!

Nové Nintendo 3DS dorazilo do redakce!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 1. 2015 16:40 13
Reklama

Ještě před několika týdny nebylo vůbec jisté, kdy se v Evropě objeví nová revize handheldu 3DS a hle, před krátkou chvílí nám obě verze - tedy standardní i XL - přistály v redakci. Mají všechno, co zástupci Nintenda slibovali a vedle malého C Sticku, alias analogového kloboučku na pravé straně, nás uchvátilo zejména zpracování horního 3D displeje.

Pokud jsme si kdy stěžovali, že efekt trojrozměrného obrazu s výraznou hloubkou jde u staršího 3DS využít jen v laboratorních podmínkách - rozuměj s hlavou strnule upřenou kolmo k displeji - pak už toto tvrzení neplatí. Těžko říct, co za magii se v novém 3DS skrývá (tak dobře, je to technologie Super-Stable 3D) a jak vlastně funguje (fajn, sleduje pohyb vaší hlavy), faktem ale je, že funguje naprosto skvěle. Nebo možná - NAPROSTO SKVĚLE! Konečně má smysl vyrazit se zapnutým 3D efektem i do terénu a neřešit šilhání a nastupující bolest hlavy.

Na víkend si pak obě konzolky bere s sebou domů Vojta Dřevíkovský, aby je podrobil náročnému testu i za přítomnosti nových her - The Legend of Zelda: Majora’s Mask a Monster Hunter 4 Ultimate - a už příští středu v podvečer vám přineseme naše dojmy a závěry v ucelené formě. Budete moci číst, budete moci sledovat a hlavně - budete moci zjistit, zda se vyplatí po nových 3DS handheldech sáhnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama