Informace o Star Wars: Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Informace o Star Wars: Battlefront

Informace o Star Wars: Battlefront

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 1. 2015 09:46 6
Reklama

V rámci finančních výsledků společnosti Electronic Arts se otevřeně hovořilo o tom, že se v tomto a příštím roce dočkáme titulu ze série Star Wars: Battlefront. Jako příslib to zní pro vyznavače Hvězdných válek skvěle, faktem ale zůstává, že dosud nebyly známy žádné konkrétnější informace ani o jedné z připravovaných titulů.

To se mění s prohlášením designéra Niklase Fegraeuse, který konečně prolomil informační embargo a z oficiální pozice vývoj Battlefrontu komentuje. Hned v úvodu svého rozhovoru pro IGN potvrzuje, že si hráči budou moci vychutnat všechny památné bitvy a naznačil, že jednotlivé mapy jsou na míru ušité konkrétním herním módům. Dle jeho slov tím bude zaručena dostatečná variabilita, což se odrazí i ve velikosti daných arén. Fegraeus slibuje i obrovskou míru detailů, o kterou se, krom jiného, postará i nový fotogrammetrický systém, který v DICE využívají pro přípravu prostředí na základě velkého množství fotografií reálných míst na naší planetě.

Vývoj hry však není jen splněným snem pro celou řadu zaměstnanců DICE, Fegraeus si otevírá zadní vrátka a mírní nadšení. „Jedním z největších problémů naší snahy vrátit značku zpět na výsluní je schopnost zkrotit očekávání,“ říká designér. Fanoušci Hvězdných válek jsou obecně velmi hákliví na jakékoliv nesrovnalosti a s blížící se premiérou nového filmu vzrůstá napětí. Fegraeus se proto odvolává na úzkou spolupráci s Lucasem a doufá, že si fanoušci jejich hru užijí.

A film, tedy Epizoda VII, nebyl zmíněn náhodou. Právě v období premiéry dojde i na launch Star Wars: Battlefront, od čehož si vývojáři slibují pořádný boom. Electronic Arts už v minulosti několikrát dobře využila podobnou situaci s Pánem prstenů a závěr tohoto roku slibuje mnohé.

Úvodní obrázek je ořezem původního snímku ze serveru IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama