Ermac se hlásí do Mortal Kombat X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ermac se hlásí do Mortal Kombat X

Ermac se hlásí do Mortal Kombat X

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 1. 2015 10:51 2
Reklama

Naši čtenáři Kapitán Preclík a Mr. White si mohou připsat malé bezvýznamné plus. I když ne, vlastně docela významné! Podařilo se jim totiž v diskuzi ke včerejší novince o Mortal Kombat X uhádnout, kdo bude druhou odhalenou postavou tento týden.

Otec série a vývojáři z NetherRealm Studios nalákali fanoušky audio teaserem. Jen podle zvukového efektu doprovázejícího fatalitu jsme měli uhádnout, kdo bude slíbeným druhým bojovníkem, který se tento týden přidá na soupisku Mortal Kombat X. Ačkoli to podle nás byla pořádně obtížná výzva, oba výše zmínění čtenáři tipovali (nebo hádali?) správně a mohou se právem považovat za skutečné znalce ságy.

Jak už vyplynulo z titulku poslední odhalenou postavou je Ermac ovládající psychokinezi či telekinezi. Stejně jako ostatní bojovníci v Mortal Kombat X bude mít i on tři různé bojové varianty, ale v každém případě nebude mezi jeho schopnostmi chybět pověstný telekinetický úchop, levitace, mizení nebo útoky na bázi teleportace.

Ermac se poprvé objevil v Ultimate Mortal Kombat 3, kde doplnil další postavy stylizované jako ninjové - Sub-Zera, Scorpiona a Reptila. Vtipné ale je, že o jeho existenci hráči spekulovali už od prvního dílu a z původně fiktivní postavy, z níž se stala doslova urban legend, vývojáři nakonec udělali reálného bojovníka. Původně se totiž fanoušci domnívali, že se jedná o dalšího skrytého bosse po vzoru Reptila.

Vývojáři také současně s odhalením Ermaca připustili, že Mortal Kombat X bude vedle fatalit obsahovat i jiný druh finishing moves. Ten by se tak mohl připojit k celé plejádě dříve uvedených animalit, babalit nebo brutalit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama