Tak vypadá Star Wars automat snů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tak vypadá Star Wars automat snů

Tak vypadá Star Wars automat snů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2015 14:45 5
Reklama

Takhle nějak to dopadne, když si dostatek šikovných fanoušků Star Wars splní dětský sen a neomezuje je technologie ani rozpočet. Výsledkem jejich úsilí může být třeba ultimátní herní kabinet inspirovaný původní trilogií Hvězdných válek.

Upřímně řečeno dnes už jsme na webu pár pěkných herních videí viděli. Ale tohle už asi nic do večera nepřekoná. Star Wars: Battle Pod je fascinující herní automat, který vám umožní zúčastnit se těch nejproslulejších bitev, které se odehrály kdysi dávno v jedné předaleké galaxii. Osedláte X-wing nad Hvězdou smrti, Snowspeeder na planetě Hoth, Millennium Falcon Hana Sola i TIE Advanced samotného Dartha Vadera.

Kabinet používá technologii nazvanou Dome, která hráče doslova obklopí obrazem. Výsledný automat tak skutečně více než co jiného připomíná kokpit vesmírné lodě nebo stíhače. Je úžasné sledovat, jak neuvěřitelný pokrok hry za více než tři dekády učinily, kdy se podíváte na tématicky velmi podobný herní stroj jednoduše pojmenovaná Star Wars z roku 1983 od Atari (znát jej můžete taky pod jménem Star Wars Arcade v některé z jeho opakovaných reedicí).

Star Wars: Battle Pod vzniká ve spolupráci firem Namco Bandai a LucasArts.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama