První detaily o hře Kena Levina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První detaily o hře Kena Levina

První detaily o hře Kena Levina

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 1. 2015 19:34 2
Reklama

Od ukončení činnosti studia Irrational Games, které se proslavilo zejména díky sérii Bioshock, už uběhl téměř rok. Designér Ken Levine proto usoudil, že je na čase přijít s prvními informacemi o své nové hře, na které začal pracovat v podstatě ihned po svém odchodu.

Zatím o ní hovoří spíše v rovině náznaků, některé z nich už ale rozhodně stojí za zmínku a částečně určují, kam se v dalším jeho dobrodružství hráči vydají. V první řadě je tedy nutné podtrhnout, že hra bude mít sci-fi pozadí a odehraje se ve zcela novém originálním světě. Ken Levine na svém Twitteru dále uvedl, že v tuto chvíli se přiklání k 1st person zpracování.

Další informační drobky jsou rovněž pochopitelné, uvědomíme-li si, jak dobrým vypravěčem Levine je. Nikoho proto zřejmě nepřekvapí, že nový titul bude zaměřen na příběh a jeho vyprávění, které Levine přirovnává jako k příběhovému Legu. Co si pod tím představit? Pravděpodobně možnost přistupovat k příběhu z jakékoliv strany s tím, že se následky hráčova jednání budou skládat do sebe. V tomto ohledu věříme, že nepůjde jen o klasické větvení dvou voleb, ale skutečně rozrostlý strom možností s nepředvídatelnými závěry.

Celkově je však předčasné, zaujímat jakékoliv stanovisko, neboť neznáme ani základní věci jako je název nového studia, případně alespoň pracovní označení hry. To všechno je ale podle Levina už blízko, rozhodně si však netroufáme tvrdit, že k odhalení dojde během některého z letošních veletrhů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama