Square Enix láká na tajemný CODE Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix láká na tajemný CODE Z

Square Enix láká na tajemný CODE Z

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 1. 2015 09:18
Reklama

Každého oznámení, kterému nepředchází zdlouhavá informační masáž, je třeba si vážit, a byť by někdo mohl namítnout, že reputace Square Enix v posledních několika letech spíše upadá, vyhlížejme k projektu CODE Z. Právě tak je označována nová hra, která bude coby PS4 exkluzivita podle nově spuštěné teaser stránky odhalena už 31. ledna.

Zatím však nikdo netuší, o co by se mohlo jednat a indicie v podobě obrázků skrytých do výřezu v podobě písmena Z mnoho nenapovídají. Určitě půjde o fantasy hru, v té souvislosti bychom si tipnuli i žánr – RPG – jakékoliv jiné konkrétní odhady ale budou jen... odhady. The Legend of Dragon 2, uvážíme-li, že 2 = Z? Anebo snad Star Ocean 2? Při bližším pohledu na obrázky by si také nejeden hráč mohl myslet, že jde o předrenderovaná pozadí z éry PSX, samozřejmě s HD úpravou...

Až z toho skoro bolí hlava, Square Enix by se ale měl na každý pád snažit, aby si svou pošramocenou pověst u hráčů trochu vyžehlil. Mobilní hry a v poslední době remake Final Fantasy VII už je pro spoustu z nás příliš.

Square Enix láká na tajemný CODE Z
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama