Spotify přichází na PlayStation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spotify přichází na PlayStation

Spotify přichází na PlayStation

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 1. 2015 16:17 2
Reklama

Významný hráč na poli hudebních streamovacích služeb, Spotify, přichází oficiální na PlayStation. Stane se součástí programu zvaného PlayStation Music, aktivní uživatelé Spotify na PC nebo mobilních zařízeních se do něj mohou přihlásit za použití svého starého uživatelského jména a hesla. Spuštění čekejte v průběhu letošního jara.

To nejdůležitější - díky této službě bude možné si přehrávat vámi zvolenou hudbu na pozadí při hraní her. To znamená, že se vypne původní hudba a bude nahrazena tou streamovanou. Budete si chtít opepřit raid v Destiny? Šup tam s Guns'n Roses! Štve vás indie rock v novém ročníku FIFA? Šup tam s Puff Daddym. Totiž P. Diddym. Totiž Seanem Combsem. A co stále stejná radia v GTA V? Šup tam s playlistem Richarda Krajča!

Zatím nevíme zda bude možné si hudbu do konzole i přímo stahovat skrz offline režim, ale i tak je to významný posun vpřed oproti dosavadní službe Music Unlimited, která obstarávala digitální přenos hudby na PlayStationu doteď. 

Pro našinec jenom dodáváme, že Spotify byla loni oficiálně spuštěna i v České republice, tudíž se nejedná o klasickou "co mají za hranicemi a my na ně smutně koukáme" zprávu, ale info přesně pro hudební nadšence mezi vámi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama