Beta Hardline začne 3. února, říká EA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Hardline začne 3. února, říká EA

Beta Hardline začne 3. února, říká EA

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2015 17:21 2
Reklama

Už dva zdroje nezávisle na sobě tvrdí, že betatest dalšího Battlefieldu začne příští úterý. Pravdivost nepotvrzené pondělní informace podpořil nyní přímo Microsoft a ve čtvrtek i Electronic Arts.

OFICIÁLNĚ POTVRZENO

Ve čtvrtek bylo oficiálně potvrzeno to, co jsme my tak trochu tušili už začátkem týdne. Totiž že betaverze Battlefield Hardline odstartuje už třetího února. Dostupná bude na PC, PS4, PS3, X360 a Xbox One a nabídne tři mapy. První bude umístěna do prostředí centra města, druhá nás zanese do opuštěného města duchů, o třetí se zatím neví nic.

V nabídce budou minimálně tři módy - Hotwire (dva týmy proti sobě se snaží získat drogy/peníze/cokoliv z neutrálního auta), Heist (klasické přepadení banky) a Conquest, v němž proti sobě na jedné mapě bude stát celkem 64 hráčů, 32 na každé straně.

V tiskové zprávě se rovněž uvádí, že si hráči budou moci v betatestu vyzkoušet také režim Hacker, jehož podstatou je sledování aktivit protivníka na bojišti. Jeden hráč na každé straně má možnost například převzít ilegálně kontrolu nad bezpečnostními kamerami, vyhledávat pozice nepřítele a označovat oblasti, které by jeho tým měl bránit, nebo se pokusit dobýt.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V nabídce jeho digitálního tržiště se totiž objevil oficiální profil betaverze pro Xbox 360. Ten sice neříká nic o verzi pro Xbox One, natož pak pro konzole od Sony, je nicméně dost nepravděpodobné, že by firma jako EA zahájila test na starém Xboxu dřív než na zbytku platforem.

Další oficiální informace o Battlefield Hardline a pravděpodobně i spuštění betaverze bychom se měli dozvědět ještě dnes z oficiálních zdrojů.

Beta Hardline začne 3. února, říká EA
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama