Zaklínač 3 zatím běží v 1080p jen na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 zatím běží v 1080p jen na PS4

Zaklínač 3 zatím běží v 1080p jen na PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 1. 2015 10:34 32
Reklama

Ke včerejšímu výživnému preview třetího Zaklínače s informacemi ze streamu vývojářů z CD Projektu RED přidáváme další střípky. Týkají se rozlišení, v němž běžela preview verze, dostupná novinářům v rámci velké prezentační akce. Příznivce Xboxu to zřejmě nepotěší, ale Full HD vedle PC verze zatím zvládá pouze PlayStation 4.

Redaktoři německého Gamestaru porovnávali kvalitu obrazu na všech třech platformách a došli k celkem očekávanému závěru. PC verze, která rovněž nabídne ubersampling pro ještě vyšší míru kvality, vypadá jednoznačně nejlépe. PlayStation 4 ale podle nich podává také velmi slušný výkon a drobné rozmazání textur eliminuje vzdálenost, ze které obvykle sledujeme televizi.

Co se týče Xbox One verze, ta běží v rozlišení 900p a ostrostí textur pochopitelně zaostává jak za PC, tak za svým konzolovým souputníkem. Vývojáři ale dodávají, že co se týče rozlišení, hra by se na konzoli od Microsoftu měla nakonec vyšroubovat na 1080p, obě konzolové verze si však zachovají frekvenci třiceti snímků za vteřinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama