Video ze zrušené bojovky s Batmanem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ze zrušené bojovky s Batmanem

Video ze zrušené bojovky s Batmanem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 1. 2015 09:32
Reklama

Hra Injustice: Gods Among Us od autorů Mortal Kombatu před dvěma lety nade vší pochybnost dokázala, že hrdinové DC Comics a mlátičky mohou jít dohromady.

Že ale tenhle koktejl mohl skončit taky mnohem méně slavně, dokládá uniklé video ze zrušeného titulu Justice League, který měl do kin doprovodit stejnojmenný film George Millera. Nakonec sešlo ze hry i ze snímku, my se ale teď můžeme s odstupem let díky uniklému gameplay videu podívat, jak by asi hra mohla vypadat, pokud by se někdy dostala na pulty obchodů.

Autoři ze studia Double Helix Games, kteří mají na kontě třeba Silent Hill: Homecoming nebo nový Killer Instinct, na hře pracovali dva roky a ze záběrů je poznat, že byli v relativně pokročilé fázi produkce. Akce pro PS3 a Xbox 360 ale po letech rozhodně na první pohled nezaujme tuctovou grafikou nebo bůhvíjakou originalitou. Vypadá jednoduše jako průměrná mlátička, jakých jsme hráli spousty.

Projekt nakonec skončil u ledu a namísto něj se autoři pustili do další hry podle hollywoodské adaptace komiksu. Výsledkem jejich snažení byl místo Justice League jiný nijak výjimečný počin - Green Lantern: Rise of the Manhunters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama