Další zmínka o CoD z druhé světové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zmínka o CoD z druhé světové

Další zmínka o CoD z druhé světové

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 1. 2015 14:53 14
Reklama

Koncem minulého týdne se rozbouřila debata kolem dalšího dílu Call of Duty, na který lákal komunitní manažer Xboxu Raj Patel. Potichu se k jeho vyjádření ale přidala i skupina Anonymous Protection a k již známému obrázku s morseovkou přidala údajný letáček a po splnění počtu sdílení by ráda zveřejnila i debutový trailer.

Pokud se nejedná jen o rychlou práci v grafickém editoru, pak by onou hrou, jež se dočká odhalení 4. května, mělo být Call of Duty: World at War II, tedy pokračování dosud posledního dílu slavné série z doby druhé světové války.

Za zmínku rozhodně stojí i fakt, že po Sledghammer Games, kteří se uvedli aktuálním Advanced Warfare, by podle nastaveného cyklu měli převzít otěže vývojáři z Treyarchu. A hádáte správně, právě toto studio stálo za prvním dílem World at War, čímž by se květnové odhalení zdálo zase o chloupek reálnější. A poslední věc - květen byl i loni měsícem, kdy jsme se dočkali oznámeního nového Call of Duty, vše tedy do sebe pěkně zapadá.

Pokud u vás převládá nadšení před skepsí, určitě si teď hned přidejte do svých kalendářů upomínku na 19. hodinu v pondělí 4. května. Do té doby je času dost, ale dění kolem Call of Duty sledujeme i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama