Kolekce Borderlands také pro PS4/XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Borderlands také pro PS4/XOne

Kolekce Borderlands také pro PS4/XOne

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 1. 2015 14:04 1
Reklama

Vývojáři z Gearbox Software potřebují peníze a potřebují jich hodně. Jinak se totiž třetího dílu Borderlands nedočkáme. Proto vyšel Borderlands: The Pre-Sequel a proto 27. března vyjde speciální kolekce - The Handsome Collection - díky které si budou moci hráči zahrát Borderlands 2 a The Pre-Sequel na nových konzolích.

Aby však nešlo jen o „obyčejnou“ předělávku, vývojáři se snažili a přináší několik speciálních bonusů. V první řadě nesmí stát stranou fakt, že by hra měla vypadat lépe, než kdy vypadala na předchozí generaci konzolí. Další milou drobností je, že pokud máte aktuálně některou ze zmiňovaných her rozehranou na jiné platformě, budete moci díky transferu uložené pozice plynule pokračovat na PS4, resp. Xboxu One.

Vzhledem k tomu, že je celá série zaměřená na kooperaci, pak vývojáři umožní díky vyššímu výkonu nových konzolí 4členný splitscreen. Pokud tedy máte dostatečně velkou televizi, nic vám nebrání projít hru s kamarády pěkně... ehm... tělo na tělo. A to se všemi dosud vydanými DLC, jak tomu bývá u podobných kolekcí zvykem.

Kromě základní edice bude navíc k dispozici i Claptrat-in-a-box verze balíčku, ve kterém kromě zmiňovaných dvou remaků dostanete i dálkově ovladatelného Claptrapa s funkcemi jako pojíždění po pokoji či bytě, případně streamování obrazu ze svého oka do aplikace na telefonu. Díky tomu by skutečně mohl dostát svému původnímu záměru své existence - sloužit lidem.

Bohužel, tato edice bude počtem velice omezená a vývojáři nepočítají s tím, že by se jí mělo objevit víc než 5000 kusů. Také cena, stanovená na 400 dolarů, nepatří zrovna k nejnižším a je pravděpodobné, že lidé budou sahat po obyčejné verzi bez Claptrapa za standardní cenu 60 dolarů. Samozřejmě, pokud vůbec...

Kolekce Borderlands také pro PS4/XOne
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama