World of Warcraft vyzkouší novinku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Warcraft vyzkouší novinku

World of Warcraft vyzkouší novinku

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

16. 1. 2015 12:31
Reklama


Pokud patříte mezi těch několik milionů hráčů, kteří si v průběhu existence onlinovky World of Warcraft založili na Battle.netu svůj účet a alespoň jednou zaplatili měsíční předplatné, možná vás bude zajímat novinka, se kterou přišel Blizzard. Už dlouho se ví, že existuje možnost si WoWko jednoduše vyzkoušet skrz Starter edici, v níž je možné neomezeně hrát do dvacáté úrovně, což je na osahání více než dost.

Jenže tohle mohou udělat pouze ti, kteří v Azerothu ještě nemají založený účet - jak k tomu přijdou ostatní, kteří přestali hrát třeba v době vydání Pandarie nebo Cataclysm, ale docela rádi by do světa WoW nakoukli se svou starou postavou a třeba se rádi nechali pohltit znova? Žádný strach, Blizzard má řešení.

"Je zvláštní, že jsme vždy omezovali hráče, kteří již World of Warcraft nehrají, ale rádi by do našeho světa alespoň nakoukli a kdo ví, třeba by si rádi zahráli znovu. Pokud jste již jednou měli založený účet, jediný způsob jak tak učinit, bylo jeho obnovení," píše na fóra WoWka Bashiok, jeden z komunitních manažerů. "Ve verzi 6.1 bude možné se přihlásit pod vaším starým účtem, založit si novou postavu a vylevelovat ji na dvacátou úroveň. Zároveň, pokud je nějaká z vašich existujících postav členem nějaké guildy, tak se do ní budete moci rovněž přidat. Cílem je pochopitelně to, abyste mohli omrknout co je ve World of Warcraft nového a případně se vrátili." Fanoušky pojmenovaná "Veteran Edition" se aktivuje všem aktuálně nevyužívaným účtům automaticky s updatem na verzi 6.1. Musíme uznat, že tohle je docela dobrý nápad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama