Brzy se dozvíme něco o Mafii 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy se dozvíme něco o Mafii 3

Brzy se dozvíme něco o Mafii 3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

8. 1. 2015 05:50 14
Reklama

Ačkoliv jsou poslední zprávy o Mafia III již téměř rok staré, neznamená to naštěstí, že by byl projekt zameten pod koberec. Na twitteru se aktuálně objevil vzkaz od Ricka Pasqualoneho, dabéra Vita Scaletty z druhého dílu, který napsal, že se o trojce již brzy dozvíme nějaké novinky. 

Pasqualone tím reagoval na neutuchající zájem fanoušků dozvědět se o nové Mafii cokoliv. Informací je bohužel o tomto projektu stále zoufale málo a navíc jsou neoficiální povahy. 

Ve světle nového "prohlášení" se na tom vlastně nic nemění, pořád lze o třetí Mafii jenom spekulovat. Jak velké novinky se dozvíme? Dojde snad k oficiálnímu oznámení hry? A bude to již na festivalu PAX South 23. - 25. ledna v Texasu?..

Pozadí vývoje třetí Mafie je stále zahaleno tajemstvím a dohady. Již před rokem se přemýšlelo o tom, že produkce hry byla restartována a zcela přesunuta do Ameriky. Na starost ji dostalo nějaké nově založené studio pod hlavičkou Take-Two.

Nedávno, v prosinci, prosákla zpráva o studiu jménem Hangar 13, vedeném designérským veteránem Hadenem Blackmanem, který dříve působil v LucasArts a staral se mimo jiné o hry se značkou Star Wars. Možná právě Hangar 13 nyní pod hlavičkou Take-Two Mafii 3 vyrábí, nebo se aspoň na jejím vývoji podílí. Snad brzy, jak slíbil Pasqualone, budeme vědět víc.

Brzy se dozvíme něco o Mafii 3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama