Survarium otevírá brány bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survarium otevírá brány bety

Survarium otevírá brány bety

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 1. 2015 08:31 3
Reklama

Když se před několika lety rozhodli tvůrci Stalkera svůj další projekt koncipovat jako F2P MMOFPS, hráči si spíše klepali na čelo než aby jásali. Nyní, po více než dvou letech, se Survarium konečně představuje v otevřené betě a i my si tak můžeme vyzkoušet, zda bylo rozhodnutí Vostok Games krok správným směrem.

Pro připomenutí, Survarium se odehrává ve světě, který byl zasažen ekologickou katastrofou a lidé nyní přežívají v zarostlých městech, kterým vládné anarchie. Ve hře nepůjde jen o střílení v arénách - Vostok Games chtějí při hře vyprávět příběh, který hráčům osvětlí historii i současný stav světa.

Beta obsahuje pouze dva PVP módy - klasický Team Deathmatch a Battery Retrieval, ale plná hra by měla nabídnout i dostatek kooperačních módů. Například Freeplay by měl hráče posadit do obřích map plných mutantů a podivných anomálií. Zde si budou hráči moci zvolit, zda budou lovit jiné hráče, nebo se s nimi spojí proti ostatním a pokusí se přežít, co nejdéle.

Do bety se můžete připojit na oficiálních stránkách, kde si můžete také stáhnout klienta. Podívejte se na nový trailer, který vývojáři vydali ku příležitosti otevření bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama