Hardcore mód pro Divinity: OS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hardcore mód pro Divinity: OS

Hardcore mód pro Divinity: OS

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 12. 2014 07:56 1
Reklama

Vánoční videoupdate od Larian Studios ukazuje, na čem vývojáři právě pracují a proč budou mít již brzo hráči důvod se do hry měli vrátit, byť by ji dříve už jednou dohráli.

Čtvrthodinové video, které tvůrci hry vydali ku příležitosti získání ceny PC hry roku od GameSpotu, ukazuje, že Larian stále na hře pracuje a v příštím roce hra ještě péči tvůrců zažije. Kromě několika narážek na možné rozšíření s příběhem a novými příšerami se kolem 3. minuty můžeme dozvědět něco bližšího o připravovaném hardcore módu, který by měl troufalým hráčům pořádně zamotat hlavu.

Vývojáři totiž analyzují nejpoužívanější taktiky hráčů a staví nový herní mód tak, aby přesně tyto taktiky nemohli používat. To bude od hráčů vyžadovat, aby přišli na nový způsob přístupu k soubojům, neboť prakticky všechny příšery novým módem dostanou spoustu zbrusu nových schopností.

Jestli se hardcore mód objeví v nějakém updatu nebo větším rozšíření není jasné, ale rozhodně to nebude jediná změna, kterou hra v příštím roce zažije. Larian zkoumají způsoby, jakými by mohli ovlivnit ekonomiku herního světa, například získávání zlata prodejem obyčejných předmětů. Dále na hráče čeká podpora ovladačů (vyjde hra na konzole?), poupravené vyprávění hlavního příběhu, rozšířené interakce mezi postavami ve skupince a konečně i vydání verze pro Linux.

Larian na příští rok plánují otevřít pobočku v kanadském Quebecu, což by mělo uspíšit vývoj čehokoliv, na čem vývojáři pracují. Ještě před vydáním jakéhokoliv rozšiřujícího balíčku by Divinity: Original Sin mělo dostat lednový update, který pořeší některé přetrvávající bugy, vylepší využití výkonu počítače v singleplayeru i multiplayeru.

Před několika dny se Larian trochu tajemně pochlubili, že pracují na dvou nových RPG titulech, které budou vycházet ze systému Divinity: Original Sin. Přetrvávající podpora hry pak pomáhá systém hry vylepšit tak, aby i budoucí tituly měly lepší základy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama