GSC Game World se opět otevírá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GSC Game World se opět otevírá

GSC Game World se opět otevírá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 12. 2014 11:00 2
Reklama

Před čtyřmi lety se uzavřely brány studia GSC Game World, autorů přílišnými ambicemi sžíraného titulu S.T.A.L.K.E.R. Nyní to však vypadá, že bychom se od tohoto talentovaného týmu mohli v budoucnu opět dočkat nějaké hry.

Valentine Yeltyshev v rozhovoru pro server Gamesindustry.biz potvrdil, že jako tým nejenom opět fungují (a stále sídlí na Ukrajině), ale že také samozřejmě chystají novou hru. Na detaily je však příliš brzy a Valentine byl na další informace velmi skoupý a stejně tak ani nevíme, jak se jejich nová hra bude jmenovat. Nad značkou S.T.A.L.K.E.R. totiž momentálně visí otazník a její vlastnictví není v tuto chvíli zcela jasné.

Prozatím víme jen to, že hra bude apelovat na vkus fanoušků jejich původní tvorby a že se bude jednat o titul prodávaný za plnou cenu. Nemá tedy jít o projekt malý, nebo s jiným než klasickým distribučním modelem. Pro zajímavost, Valentine konkrétně vyloučil F2P platební model.

Tak co tomu říkáte, uvidíte rádi opět něco post-apokalyptického od tohoto ukrajinského týmu, nebo byste byli raději, aby se autoři se svojí tvorbou posunuli někam jinam?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama