Désilets pracuje na historické akci...
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Désilets pracuje na historické akci...

Désilets pracuje na historické akci...

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 12. 2014 17:49
Reklama

Jablko nepadá daleko od stromu, a tak asi nikoho nepřekvapí, že bývalý tvůrce série Assassin's Creed, Patrice Désilets, pracuje na historické third-person survival akci. Společně s producentem Assassin's Creed, Jean-Francois Boivinem si nedávno založili studio Panache Digital Games a slibují pořádný AAA titul.

Désilets navíc nešetří svými prohlášeními a tvrdí, že jeho snahou bylo vždycky hýbat s celým světem videoher a ani tentokrát tomu nebude jinak. "Celým svým srdcem věřím v médium, které nazýváme video hry. Může být pozitivní silou, která mění naší společnost a AAA hry zatím nenašly dostatek sil, aby toto tvrzení potvrdily," říká Désilets, ohledně konkrétních detaiů svého nového projektu však zůstává prozatím tajemný.

Jediné informace, které si můžeme spojit s potvrzeným žánrovým zasazením, pochází ještě z doby po svém vyhazovu z Ubisoftu. Vedl totiž soudní spor o použití značky 1666, pod kterou vznikal v montrealské pobočce Ubisoftu jeho projekt. Vzal si ho s sebou do nového studia a podíváme se tudíž do hořícího Londýna, se kterým je toto datum spojeno? Jako survival by toto téma mohlo fungovat, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama