Třetí monstrum v Evolve je Wraith
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí monstrum v Evolve je Wraith

Třetí monstrum v Evolve je Wraith

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 12. 2014 10:15 4
Reklama

Jedno se lidem z Turtle Rock musí nechat. I přesto, že má jejich Evolve v základu vyjít jen se třemi příšerami, všechny nabízejí naprosto odlišný způsob hraní a budou vyžadovat dosti jiný přístup hráčů, aby byl jejich lov úspěšný.

Po kontaktním Goliathovi a mid-long distance Krakenovi trojici monster uzavírá Wraith, která bude lovce vodit za nos a útočit na ně ze zálohy. V představujícím videu je možné vidět několik jejích dovedností - je to především rychlý a tichý pohyb a omezená možnost teleportace, díky které se může dostat nepozorovaně k nic netušícímu lovci, chytnout ho a teleportovat se s ním pryč od skupinky.

Teleportaci ale dokáže užívat i útočně - Wraith se může během okamžiku přemístit na určené místo, kde následovně spustí energetickou explozi. Tato schopnost lze vylepšit do té míry, že se Wraith bude moci takto teleportovat několikrát za sebou.

K užitku jí bude i možnost vytvořit vlastní kopii, která odvede pozornost lovců, zatímco skutečná Wraith může v neviditelosti utéct nebo naopak záludně zaútočit. Kopie sama od sebe bude útočit na neutrální faunu, ale i na lovce a při zranění zmizí.

Nejmocnější schopností této příšery je však Supernova, masivní exploze okolo Wraith, která nejen zraní cokoliv v okolí, ale zároveň Wraith posílí a zvýší její rychlost. V tomto případě by lovci měli vzít nohy na ramena...

Evolve vychází na Xbox One, PlayStation 4 a PC už 10. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama