Outcast 1.1 vychází na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outcast 1.1 vychází na Steamu

Outcast 1.1 vychází na Steamu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2014 14:16 1
Reklama

Ambiciózní reboot open-worldové hry, která předběhla svoji dobu, nakonec na Kickstarteru nevyšel, ale původní tvůrci se nezbavili snu předvést svoji hru v lepším světle i současným hráčům. Dnes večer se na Steamu objeví Outcast 1.1, vylepšená verze sci-fi akční adventury, která by měla bez potíží běžet na moderních počítačích.

Původní zdrojový kód byl překompilovaný, vícevláknový voxelový renderer zajistí lepší běh hry, uživatelské rozhraní a skyboxy byly optimalizované pro vysoká rozlišení, hra podporuje xboxový ovladač a nová verze opravuje i spoustu pradávných bugů.

Outcast vypráví příběh bývalého vojáka Cuttera Sladea, který doprovází posádku vědců na průzkum neznámého světa a černé díry, která ohrožuje Zemi. Po ztroskotání na cizí planetě se Cutter vědcům ztratí, ale naváže kontakt v mimozemskou civilizací, která v něm vidí svého mesiáše.

Původní hra z roku 1999 nabídla jako jedna z prvních skutečně 3D otevřený svět, nelineární hratelnost, profesionální dabing a více než 20hodinové dobrodružství v unikátním vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama