Další hra od Telltale? Minecraft!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další hra od Telltale? Minecraft!

Další hra od Telltale? Minecraft!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 12. 2014 15:53 8
Reklama

Vývojáři z Telltale Games jsou známí tím, že si vybírají slavné značky ke zpracování jejich osobitým způsobem a po komiksových, knižních, či seriálových předlohách zabrousili ke hrám. Nejdříve Borderlands a nyní, světe drž se, Minecraft.

Ano, na blogu zmiňovaných vývojářů se bez předchozího humbuku objevila zpráva, že další hrou od mistrů adventur ponese název Minecraft: Story Mode.

Ať už se vám to zdá sebebláznivější (nám tedy rozhodně ano), nová hra bude vycházet ze stejného konceptu, jako všechny předešlé. Půjde o příběhovou atmosféru, kterou - dle slov vývojářů - budeme ohýbat na základě našich rozhodnutí. Jak to s nimi doopravdy je, už zřejmě víte, proto se na další hru v řadě díváme s mírnou skepsí.

Faktem ale zůstává, že se aspoň vývojáři z Mojangu snažili nečekané oznámení vylepšit malou informační hrou, ve které odpovídají na základní otázky. Hra vyjde v příštím roce. Bude epizodická. Nebude se v příběhu zabývat Stevem (základní postavičkou z Minecraftu). Nebude příliš násilná. Grafika bude pouze stylizovaná, nikoliv převedená jedna ku jedné. Hra vyjde pro Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS i Android.

(Utíkejte, dokud je čas!)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama