Blíží se oznámení RDR 2 nebo Bully 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se oznámení RDR 2 nebo Bully 2?

Blíží se oznámení RDR 2 nebo Bully 2?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2014 16:42 11
Reklama

Včerejší Q&A, ve kterém vývojáři z Rockstar odpovídali na dotazy fanoušků v sobě ukrývalo i náznak budoucnosti značek Red Dead, Bully a L.A. Noire.

Na otázku, když tedy studio pokračuje v sérii GTA, proč také nepracuje na dalším Red Dead Redemption, Rockstaři odpověděli vcelku nekonkrétně, ale rozhodně další díl nezavrhli:

"Je úžasné vidět tolik nadšení pro sérii Red Dead i po téměř 5 letech od vydání Red Dead Redemption (!). Jak jsme už uvedli dříve, když se nás lidi ptali na nové hry v sériích jako Red Dead Redemption, Bully a L.A. Noire - nikdy se nesnažíme uspěchat nové sequely, ale to neznamená, že se k nim časem nedostaneme."

"Je tolik her, které bychom chtěli vytvořit a brání nám v tom problém s vytížením a časem. Děkujeme dlouhodobým fanouškům jako jste vy za úžasnou podporu a, prosíme, vyčkejte do roku 2015 na oznámení, co dalšího Rockstar Games přinese."

Kdyby měl tedy být příští rok ohlášen jen jeden sequel, který byste si přáli ze všeho nejvíc - Red Dead Redemption 2, Bully 2 nebo L.A. Noire 2?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama