H1Z1 dorazí na Steam již v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka H1Z1 dorazí na Steam již v lednu

H1Z1 dorazí na Steam již v lednu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 12. 2014 09:57 8
Reklama

Zombie survival akce jménem H1Z1 z dílen Sony Online Entertainment se dostane počátkem příštího roku na Steam v rámci služby předběžného přístupu. Hratelná verze vyjde na Steamu brzy po novém roce, 15. ledna.

Na Redditu tuto informaci sdílí John Smedley, sám prezident studia SOE. Ten zároveň říká, že zbývající čas je akurátní doba k tomu, aby ve studiu vyladili vše potřebné a vydali produkt hratelný a prezentující vizi, k jaké se chtějí jednou ve finální verzi hry dostat.

Při startu nabídne H1Z1 mapu o rozloze 64 čtverečních kilometrů, ta by se však měla v budoucnu ještě zvětšovat. John zároveň avizuje dvě verze hry, jež vstoupí do prodeje – základní edice bude k mání za dvacet dolarů, dražší pak nabídne například více módů. Ty budete moci vyzkoušet i s levnější edicí hry, budete si však muset vstup do nich buďto zasloužit, nebo dodatečně koupit. O PS4 edici zatím nepadlo ani slovo, Sony však o vlastní verzi Early Access programu již uvažuje, stejně jako konkurenční Microsoft.

Tak co tomu říkáte, naskočíte v lednu do další zombivé akce, nebo se vám tento nově vzniklý žánr již zajídá a raději byste něco, v čem se nežerou mozky ve velkém?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama